Bawah header

Biar mata tak bertemu, Biar doa yang menyatu° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Snow Ball

Thanks for everything 💓

emmmm tak tahu nak mula mcm mana tapi entri ni nak cerita org yg paling annoying gila yg pernah aku kenal dekat U. hahahahaha jk




tak tahu lah mcm mana aku blh rapat dgn dia. aku kenal dia hanya time kelas elc je kot time part one! hahahahaha ye lahh, aku ni takde lah peramah sgt bila dgn org. tetiba rasa dia betul betul muncul masa part two. wohooooooo. Dia merupakan kawan telipati aku dulu. But now, she's one of my favourite people merangkap rumet yg paling lama di U. Time part 2, rumet aku sorang je. So, satu bilik tu hanya dua org. Bila rumet kau keluar, kau tinggal sorang dlm bilik. Yg paling scary, level kau selang selang bilik je yg ada penghuni. Kau rasa? Dah lah bilik jauh dr tangga utama hahaha. Tah mcm mana started contact dia ni. Study kekadang pon melalui on call! hahaha ye lah, dia duduk blok H dan aku blok C. Mmg jauh lah kalau memalam tu nk lepak sama. Dia baik sangat sangattttttt. tak tahu lah aku nk describe pasal dia. Tapi please kawan dgn dia! She treat yoou like a pwincess wuhhuhuhu haa gituw.

Aku doakan kau jd doktor nak? bukan programmer? hahahaha bila aku sakit hmmmm tak payah ceritalah mcm mana dia prepare utk aku. Benda yg kau blh angkat pon, dia tak bg angkat. Semua dia nk buat. Dia selalu pesan dekat aku, "Jaga diri kau eh, risau aku kau sakit" Dia dh trauma kot tgk aku sakit dari part 2 dulu. hahaha. Idk time part 2 dulu, lepas subuh sakit kepala gila and aku terus ws dia suruh belikn mknn and minta dia ubat hahahha padahal rumet ada dekat bilik tu. Dengan cemas dia dtg. Kalau aku ckp aku sakit kepala, dia risau gila hahaha (Sem 3, sem 4, sem 5) Ni aku nk ckp ni haaa, jgn pelik kalau aku pilih kau jd rumet aku! (jgn tanya kenapa, suka hati aku lah!)

Kalau dgn dia ni, tak gaduh tak sah. ada je benda yg tak kena, asyik gaduh je. hahahaha tapi dgn dia, dia lah yg selalu mengalah and at the end dia yg pujuk aku lol Dialah org yg faham aku bila masa kau okay dan bila masa kau tak okay. Bila aku diam tu tetiba dia tanya okay ke tak. Tapi kekadang kena marah time tu hahahaha sbb tanya time aku tak de mood!

Dia annoying gila bila dia buat utk kau. Benda yg blh buat sendiri pon dia nk tlg hahahaha jgn lah terlalu baik , kang tak terbalas budi kau 🤔😂 hahahaha Dengan dia byk kenangan manis dan pahit (lol)
Dan selalu kacau aku lagi lagi tgh tidur.

Tapi tapi...

Dia juga lah org yg jrg nk bantah apa yg aku cakap... Nak pergi situ, dia teman. Teringin nak mkn tu, pergi sesama. Selalu pastikan aku tidur dulu, kalau tertidur depan laptop dia kemaskan laptop semua then selimut kan aku. Sweet en dia ni? hahahaha Dia always support aku darii blkg. Bagi semangat bila aku rasa nak give up. Penenang aku bila time nangis LOL


Banyak sangat kalau nk cerita psl dia ni...


Tbh, aku sayang kau level infinity. 😘

Thanks sbb terima aku seadanya.
            Faham aku.
            Jaga aku! (everytime walaupun aku dekat rumah)
            Terima perangai aku mcm mna walaupun lagi annoying kan. Mood tak tentu psl. (Kalau mood dia nk bebel, bebel je memanjang)
            Selalu ada dgn aku susah, senang time jatuh tergolek, mental koyak. semua lahhhhh!

I appreciate all that hmmmm nak nangis weh!

anddddddddddddddddddddddddddd please forgive me! (semua benda, byk sgt hmmm)

Lepas ni sumpah rindu gila weh mcm mana kita dekat bilik jd sifu tongga, tom and jerry. kaki gossipppp macam2 perangai! jd kan bilik mcm studio photographer, studio karokkkkkk hahahaha kalau bilik tu bising maknanya rumet dia sihattttt hahahaha


Kalau lepas ni kita tak sama degree pon, jgn lupa aku (#pesanpadadirijuga)



Please keep me in your Duas!







Love ,
                                                                                                                                                   xoxo.